Saturday, November 13, 2010

ketika bertasbih

imej cik google :)

salam semua
da lama juga tak update blog  ni ..ntah tk  tau nak tulis apa ..kali   ni saya nk share sikit tentang ketika cinta bertasbih ....bagi sesiapa yang da tengok cerita ni mesti taukan kesudahan cerita ni ...
bagi sesiapa yang belum tengok  cerita ni ...
sila la tengok ...
bestlah cerita ni ...
banyak kegajaran yang berguna boleh kita dapat...
 
salah contohnya jangan mudah berputus asa ..
kalau da jodoh tu tak kemana tapi, kita kena usaha juga..
jangan duduk diam begitu saja..hehehe :)
itu sajalah dapat kongsi kalau ...apa saya mengarut ni...

nota:saja nk tulis sesuatu kat blog ni da lama tak menulis ..tulis jela apa yg terlintas di pikiran ni...
huhuhu ..apa da saya merepek ni...hehehe:)
abaikan je...

No comments: